Hihihih...!

Okej!

Jag hittade denna manga base av en slump och bestämde direkt att jag måste måla Sai och Oishi bild av den! (inspirationen fick jag från Kyou kara maou!)



Blev dock inte riktigt nöjd med den då jag fick göra skuggningen slarvigt eftersom min syrra tjatade om att jag skulle följa med henne ut.. Vad gör man inte för sin lillasyster <3

Ny frisyr! :D

Tjena!

Ville bara berätta för er att jag gick till frisören igår och klippte av mig håret!!
Anledning är för att jag blev sjukt irriterad på det så detta var min lösning.. Mamma blev dock inte så värst glad när jag kom hem med kort hår...

Jag färgade det även svart igen för... saknade de dagar då jag hade svart hår.. även om det tog ett tag att få ur det svarta efteråt..


Vad tycker ni??
















(Ser hemsk ut på bilderna jag vet! Men tog bilderna igår vid midnatt så var supertrött och blixten i ögonen var inte heller det göttaste!)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Okej... nu till er som fortfarande inte listat ut det än så... har jag inte klippt mig! Detta är Yuuris peruk!! Men jag liksom lyckades lura mamma att jag hade varit och klippt mig så ville göra likadant med er^^ Men allvarligt! Mamma blev absolut inte glad! Fick straff med att hänga tvätt utomhus.. -___-

Sooool...!

Hehe har solat idag!

Jo... jag ser ju på Kyuo Kara Maou! serien och är väldigt på att jag vill se Yuuri och Wolfram kyssas! Men noooo...
Så därför beslutade jag mig för att göra en egen teckning då de kysser varandra <3 Hihi..



Watashi wa dai suki!


Skööönt...!

Idag har jag spenderat min eftermiddag genom att först cykla in till skillingaryd och lämna pengar och present kort till Lisa-chan då hon en timme senare åkte in med sin mamma för att shoppa och hämta ut bio-biljetterna inför premiärdagen med Harry Potter och dödslirikerna Del 2!!!! (Jag är ett stort HarryPotter-fan!!!!! o.O)

Efter den trevliga pratstunden med henne så cyklade jag vidare mot Chatrin som bor lite längre in i centrum och hemma hos henne hade vi det mycket mysigt med spel, TV och mat!

Men nu är jag hemma igen!! Det känns så gött av få chans att vara lite social igen då jag suttit inne i en hel vecka...! Tack mina underbara vänner!

p.s. Jin-sama du får betala Lisa-chan för biljetterna till henne senare ;-)

Försenat midsommar firande idag!

Okej eftersom min mamma jobbade hela dagen så bestämde dem att vi skulle fira midsommar idag istället för igår <3

Såååååå....


GLAD MIDSOMMAR allihoppa!!


Mystiska foto!

Hehe, hittade precis ett foto på mig och Jin-sama från UppCon!

Detta är från andra dagen (allstå på lördagen!) då jag och Jin-sama står och bläddrar igenom massa posters!



Jag är den i blå peruk och Jin-sama är den bredvid i rosa peruk!

Ritade ännu mer...

Jaop jag liksom bara fastnade för en sådan här manga base-mall och var tvunden att rita den!

Mall + den färdiga bilden som jag gjorde:


Dessa karaktärer är Chi och Kyu och är bikaraktärer till berättelserna bakom Sai och Oishi!
Och faktiskt! Detta är första gången som jag ritar en bild bara på dem! De har alltid stått i bakgrunden till mina Sai och Oishi bilder men nu ändligen fick de chans att vara mer i rampljuset!

Okej Chi är ju faktiskt ingen älva längre men vill ha en liten återblick från det första forumet där de för första gången visade sin existens! Och i den allra första berättelsen så var Chi nämligen en liten älva <3 (Vi ändrade det när vi beslöt oss för att para ihop henne med Kyu!)


Ledmanöver!

Tvättar min gröna peruk idag! (första gången jag tvättar en peruk så vi får väl se hur resultatet blir sedan... o.O)

Men under tiden som jag väntar på att den skulle torka passade jag på att ta lite ego-bilder <3 Solen tittade ju fram idag! Så passade på att ta lite luft :)











Tycker väl sådär med bilderna, men de funkar.. det var ju trotts allt bara lite snabbfoton >....<

Paint-feber!!

Jaop! Detta gjorde jag igårkväll:


Utbytesstudenter från Japan :)

Tjena!

Jag och Jin-sama fick mail av vår förra mentor om att Utbytesstudenter från Japan kommer till gymnasieskolan i slutet av augusti och frågade just oss om vi skulle vilja vara värdfamilj till varsin student!

Och DET ÄR SÅKLART ATT JAG VILL!! Men måste ju fråga föräldrarna först... mamma gick med på det, så nu är det bara till att övertala Martin (plastpappa) också!



Men jag undrar... vi går ju inte ens i skolan längre... så hur skulle vi kunna vara deras värdfamilj? Betyder det att vi får gå 4 dagar extra i skolan?? Det säger jag inte nej till! Den skolan förändrade hela mitt liv!

Leeeeeeeer...!

Hahaha.. Jag vet inte varför men jag kan inte sluta le...! Känns helt perfekt just nu att jag nästan skrattar! Jag skulle kunna ställa mig upp och dansa!

Jag känner mig som den lyckligaste personen i världen!

Moohahaha...!

Så nu har jag köpt Yuuris uniform!

Hoppas innerligen på att den kommer innan NärCon... lite orolig.. för när jag räknade ut det så skulle den komma mellan de dagarna!! om inte måndagen efter NärCon... Men jag känner ju till hur jag alltid räknar fel när det gäller shippingtime för items på ebay :) Hoppas jag har fel!

Min peruk har skickats nu också <3 Den räknade jag ut att den ska komma någon gång i mitten av juli.. så jag väntar! >___<


NärCon X!!

Hurrrraaaaa...! Jag var en av de få som fick tag i extra biljetterna till NärCon: X ni i augusti!

Jag är så glad att jag bara skriker och springer runt i huset....! Men nu äntligen har jag lyckats lugna ner mig för at skriva detta inlägg till er läsare XD (Skrämde min mormor rejelt när hon kom på besök! så fort hon öppnade ytterdörren så ser hon mig springa rakt mot henne i fullt skrik! Jag omfamnade henne med en stor kram!)

Crazy....!


Uppfreshade!

Sitter nydushad i sängen och grublar kort över om jag ska försöka skaffa mig en NärCon biljett eller inte... men tror nästan att jag ska göra det! De firar trotts allt 10 år! Och det vill man ju inte missa! Min pengar... (fattig!)

Bredvid mig står min lillebror och provar alla spel jag har på mobilen -___- och sedan borta vid min sovrummsdörr står min mammas man och byter lås. Just det, byter lås! Eftersom för några år sedan gick det sönder och har inte kunnat stänga dörren sedan dess och tack vare att jag bor nere i källaren blir det närstan iskallt i mitt rum! I vintras kunde jag knappt somna då det var så kallt! Inte ens täcket höll mig varm!



Delar med mig ett foto från studentbalen på hela klassen (saknas några dock! Är totalt 11 i klassen!)

sitter...

Ännu en till dag med regn...

Alla är borta... Jin-sama jobbar, Usagi-san åkte iväg till Halmstad... Mamma åkte iväg med jobbkompisar...


Och jag sitter här och äter äpple -____-

Cosplay-planer i verk!

Okej jag vet att jag sa att jag tänkte cosplaya någon från Vocaloid men efter UppCon insåg jag att det redan finns tillräckligt många som cosplayar dem!

Och något som jag även la märke till att jag inte kunde hitta någon från Kyou kara maou! Så därför har jag nu istället bestämt mig för att Cosplaya Yuuri! (Hade ju svårt att välja mellan Yuuri och Wolfram) men nu har jag äntligen bestämt mig och bara för att jag inte ska hålla på och ändra mig igen så budade jag på en peruk som jag anser vara god nog åt Yuuri! (Var tvungen att buda nu eftersom prudukten går ut halv sex imorgon och då ligger jag uppenbarligen och sover!)

Hahaha ännu en till peruk som är exakt likadan som de två andra perukerna, bortsätt från färgerna... jag tror jag är besatt av korta peruker med raklugg...



Hm... Kommer nog troligtvis klippa luggen lite kortare.. kommer annars gå runt och störa mig på den!

Regn!

Nu är det den 17:de, vilket betyder att det är exakt en vecka sedan studenten!! >___<

Och hur har vädret varit?? Har fan inte kunnat ligga ute på gräsmatten på hela veckan! Hoppas nästa följande dagar ser ljusare ut!

Hejsan sverige!

Jag har precis stigit upp ur sängen och gjort i ordning lite frukost. Det är bara jag här om man inte räknar med min syrra som fortfarande ligger och sover.... Men resten är ju och jobbar ;)

Jag får väl börja med att skriva på RP-forumet så att Jin-sama blir glad sen när hon vaknar ;D Sedan tänkte jag faktiskt fortsätta kolla på Kyou kara Maou! Anime :) Har precis laddat ner hela serien och ska kolla igenom dem nu i sommar! Jag har även en vilja att cosplaya någon från denna serie... Först så hade jag tänkt mig Wolfram eftersom han är så cooool...! (A) Men nu senare så vill jag nog hellre cosplaya Yuuri... Beslutsångest -_-

Här är dem!



Yuuri är den svarthåriga medan då Wolfram är den blonda!

Hm... För att vara ärlig så vill jag cosplaya båda två av dem.. men har bara pengar till en!! TT____TT


RP-forum

Yaaaay...! Har precis statat ett nytt RP-forum(Rollplaying-forum) på www.gaiaonline.com tillsammans med Jin-sama och skriver nu ;)

Jag har ju skrivit RP-forum förut men det var ett tag sedan... -.- Men saken är den att jag tröttnar ganska snabbt på det.. eller jag orkar inte skriva bla bla bla...

Hm... Undrar hur lång tid det kommer att ta innan jag tröttnar på detta RP-forum? hehe...


Vill du läsa det så klicka bara på länken här under:
http://www.gaiaonline.com/forum/barton-town/kouri-no-chuushin-bu-ett-hj-rta-av-is/t.72444361/?_gaia_t_=3936

Dags att åka!

Nu sitter jag här igen.. Men en vit, kort kimono-klänning och grön peruk... I väntan på att få gå iväg mot tåget.

För idag är det avslutning för Mangaklubben! Och vi ska ju ha cosplay-pitnick så kommer att gå fram till centrum och köpa något gott innan jag rusar till tåget (stessat hela dagen... förstår egentligen inte varför... :S)

Vi SeS!!!!! <3

Ett nytt försök!

Usagi-san är på väg hem från sin kille just nu och eftersom vi inte kunde vara tillsammans igår så bestämde vi att jag hoppar på hennes tåg när den stannar i Vaggeryd och åker med henne hem! :) Det blir perfekt!

Och imorgon är det avslutning på mangaklubben! TT.TT Vi ska ha cosplay-pitnick!

Måndag v. 24

Snart ska jag med familjen in till Skillingaryd för att sätta in lite pengar till kontot.. fick lite på studenten men vill hellre ha den på kortet eftersom då kan jag köpa cosplay! Moooohahahaha.... hehe!

Så eftersom Usagi-san bor där så tänkte jag även höra med henne om hon har lust att hitta på något... Hoppas hon inte är i Halmstad bara, eller med Andreas... Äh! Jag skickar henne ett SMS så får vi se! Bara hon inte sover...

Foton från Studentfesten!~~


Lite förfest hemma hos Rebecka innan den stora studentfesten!! <3










Jag tror jag aldrig har sett ett foto då jag ser så här glad ut...! Kul!


Usagi-san.. du ser faktiskt lite läskig ut här....




Jin-sama dricker!!!! o.O




Okej... Här så är det faktiskt du (Jin-sama) som skrämmer skiten ur mig så fort jag ser detta foto!




Jag och Lisa <3


Såååå var ju även min syrras kille (blå skjorta) med på festen och försökte hitta någon brud åt sin kompis...




Här är lilla dansgolvet runt kl 01.30 Fullt ös hela tiden! (Fast detta var ingenting mot hur stora dansgolvet såg ut!)

Godmorgon...

Nyvaken... Hejsan ^^


Studentfoton!

Hittar ni mig i de olika fotona??









Vi hade även en i klassen som fyllde år denna underbara dag!!!! Grattis Ida!! ;-D








Av alla i klassen så blev jag utvald till vinnaren om stipentiet på 1000 kronor!! Gött nu har jag lite i sommar!







Det här skulle jag kunna göra om!

För vi har tagit studeeeeentenn... fy fan vad vi är braaaa...!

Yeeeees....! Igår sprang jag ut på skolans alltan tillsammans med resten av klassen och tog studenten! Det var helt underbart <3

Efter myset hemma med familjen så blev jag upphämtad av Usagi-san för att åka iväg till förfesten!! Vi alla saknade att Jin-sama inte ville mysa med oss där :(

Och sedan åkte vi iväg till studentfesten i Jönköping! Fan vad kul jag hade! Ville typ bara dansa och sjunga! (Jag och Jin-sama var galnast!) Men sedan runt kl 2 så åkte vi hem supertrötta och supernöjda!





Och idag är jag fortfarande trött och seg...  men NEJ! Jag är inte bakfull! Bara trött efter hur aktiv jag varit igår... plus att jag varit vaken längre än vad jag är van vid :P Men har inte ont i huvudet ;)

Bilder från UppCon!



Tåget svek oss! Då ett mötande tåg var försenat, vilket resulterar med att vårt tåg hade startat senare och vi missat bussen till Uppsala!! Ringde mamma som kunde som tur var skjussa in oss till bussen!



På bussen: Taggade inför UppCon!!





Här är rummet som vi bodde i på vandrarhemmet. Jag sov på resesängen... och jag säger bara... den var inte särskillt bekväm!



Kolla kissekatten bakom Jin-sama!







Ingången till UppCon! Vi stod och köade i ca 2 timmar...!





Cooooool Cosplay!



Vi gick på konserter! (mer om dem kommer senare.)





Hello Kitty-bakelse  med hallon! Yummy!





Köpte min första plushy! Kaito från Vocaloid! Senare köpte jag även Len från samma serie för att hålla Kaito borta från Tobi-plushy från Naruto (som Jin-sama köpte..) Hon parade ihop dem till Yaoi par! Så Skaffade Len åt Kaito istället!







Dessa två skrämde mig faktiskt en gång då jag vände mig om och de stod precis där med deras breda leenden! Ooonda men supersöta!!



Caramellgirls! De dansade till karamelldansen :) Måste så lära mig den dansen!









UppCon var helt underbar! Det var svårt att förstå att det faktiskt var slut sen.. UPPCON UPPCON UPPCON UPPCON UPPCON UPPCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON...!! (Vrål!)

Taggar Peppar ... förbereder inför studenten!

Nu har jag målat naglarna och knytit på snören på alla rosor som jag ska dela ut till mina vänner imon
(hm... undrar hur många rosor jag kommer att få?)

Så knöt jag även snöre runt Usagi-sans och Lisas studentpresenter som jag köpte på UppCon :)
(Jin-sama har redan fått sin present)


Städning...

Städade lite på spisen som vi har i vardagsrummet... Gissa vad jag hittade där?

Mina Oishi-polisonger!!

Och då har jag min andra fråga här: Hur länge kan de ha legat där????


Kunde jag haft dem med till UppCon??! (frusstrerad...)

Och ingen... har sagt något (suck)


Övernattningsgäst!

Yaaaaaay...!

Usagi-san sover över hos lilla mig idag :)

Avslutningsfesten blev jättelyckad! Vi både delade skratt och tårar tillsammans <3

Efteråt bestämde vi att Usagi-san kunde sova över hos mig i natt! Vi gick även tillsammans ned till tältningen bakom skolan och ungicks lite med andra 3:or...! Det var riktigt kul som fick mig att längta till studenten ännu mer!! Peppa!! På fredag händer det!

8 juni 2011

Idag är det avslutningsfest med klass och mentor (tar studenten på fredag!!! >.<)

Kl. 13 så samlas vi allihop utan för skolan för att sedan åka i tre bilar till BodaBorg! har inte varit där på länge så det blir nog kul!

Efter det så åker vi alla hem till Betina (mentor) för lite allmänt skoj + grillning, fast när jag ser hur vädret ser ut idag så tvivlar jag lite på att vi kommer kunna grilla... kanske...

Detta blir nog trevligt!

Hihi...! ~~

Vädret var idag ganska växlande kan man säga... men lyckades ändå få lite ny solbränna på kroppen!

Så städade jag helt plötsligt mitt rum idag... hade egentligen bara tänkt att byta afficher till dem som jag köpte på UppCon men började städa rubbet.. Även ränsat ur min pappers hög!

Jag tog en promenad och skänkte bort lite av mina gamla kläder! Erika och Anders hänge med som sällskap och gissa vad som hände?! Anders fick bort sin cykel-rädlsa totalt och cyklade för första gången på egen hand. Skitstolt var han också! "Jag kan, jag kan, jag kan!", ropade han om och om igen. ;)




Jag har även återhämtat mig efter resan nu... Igår var jag superseg så gick runt med sur min hela dagen... Tror jag somnade en stund även mitt på dagen för att jag var så trött... allvarligt! Jag orkade inte göra någonting! (Jin-sama... förstår inte hur du orkade med att jobba!)

 


Tillbaka!

Oohayoo minna-san!

Igår kom jag hem från UppCon! Mitt första konvent någonsin!

Jag älskade det! Men ibland kände jag mig lite utanför så har lovat mig själv att fixa en riktig cosplay till nästa gång! (som troligtvis blir på NärCon i augusti)

Jag drömde om UppCon i natt dessutom! så när jag vaknade så trodde jag fortfarande att jag låg där i vandrarhemmet för gå upp med en ny dag på UppCon... Men när jag kände hur skön säng jag låg i så kom allt tillbaka.. (jag sov i en ond spjellsäng hela helgen) Saknar UppCon!!!

Jag hade lite otur också... fick 5 stycken skoskav så hade jävligt ont i fötterna! Men aldrig att det skulle stoppa mig och Jin-sama! (Jin-sama lyckades också få skoskav när jag skulle låna hennes skor ett tag... TT_TT Gomen!)

Så köpte jag en hel del... förlorade lite över 2000 kr... (kommer att visa upp vad jag köpt senare!)


Och så.... när jag kommit hem igår så satte jag mig nästan direkt vid datorn och såg Sekai-ichi Hatsukoi ep 9! Realy like that anime/yaoi!

Dåliga nyheter!

På grund av att jag åker till UppCon imorgon så kommer jag inte kunna lägga ut några inlägg under resten av helgen (kommer hem söndag kväll (seeent!)

Men jag hoppas ändå att ni får det trevligt (för det ska jag ha!) så ska jag därefter dela med mig av lite bilder och kanske några videor? hehe vi får se! :)


Ny manga!

 

Börjat läsa en ny manga som heter Lost in London.


Det är en koreansk manga så man läser den från vänster till höger (tog ett tag innan jag vande mig med det) och den handlar om vampyrer :) Om en mänslig gymnasietjej som bor ihop med sin överbeskyddande bror. De förslorade sin mor för 14 år sedan, Anna (som hon heter) var bara 4 år då medan hennes bror var 14 år. Deras far bryr sig inte ett dugg om sin döda fru och gifte om sig efter ett år... så ja... han är inte så älskad av brodern...

Jaop, brukar ju inte tycka om vampyrer men den här gick faktiskt att läsa, har dock bara kommit ut 3 kapitel än... väntar på nästa!


Skoskav!

Yes! Imorgon åker jag och Jin-sama till UppCon! Äntligen säger jag bara!

Så idag kommer jag konsentrera mig på packningen (men kommer troligtvis inte packa fören i kväll) men jag gör som en liten lista i skallen på mig :P

Jag har redan varit framme i centrum och köpt lite lunch till resan och nu ska jag och Erika dit iväg och köpa lite snacks :P 5 timmar i buss... ser inte fram emot det så jättemycket men kommer självklart att se till så att jag är väl förberädd på det och har mycket att göra saker!

hihihihi...

Oishis polisonger... de kom inte med posten... TT.TT Så kommer få cosplaya utan dem på UppCon... Nåja, hoppas att Jin-sama får sin i alla fall!

Mata ne!

RSS 2.0