Nyår!

Imon så är det alltså nyårsafton?? HM... okej!! ;D

Vet inte riktigt vad som kommer att hända... hm... jag och Lisa-chan hade bestämt med Jin-sama att fira tillsammans hemma hos henne, men så sent som igår så fick jag veta att hennes okaasan blivit magsjuk (min mamma har precis blivit frisk från magsjuka!) huh! Måste vara en sådan där period...

Men som vanligt så håller jag mig frisk :3 banzai for mitt imunförsvar!

Så... jag får väl se i ikväll hur morgondagen kommer att se ut..

Nu känner jag för en film! (Nej, kuso! jag måste plugga!)

xD


tiden går...

Jaop! Nu har det nästan gått en vecka sedan jag fick skoluppehåll och jag har fortfarande inte börjat med min professionsportfolio... den ska redovisas i 20 minuter nästa måndag... så det är kanske bäst att ta och börja med den nu då...

Hithills så har jag endast skrivit ihop en innehållsförteckning så jag vet var som ska göras... Gäller ju bara för mig att också göra det! haha!

Har packat ner mitt rum nu också eftersom jag flyttar nästa helg^^ Det finns ingen direkt hemkänsla när man kliver in i rummet igen... det första jag tänkte på var: "källare!" Och... det är ju i källaren, men nu ser det verkligen ut som en källare också!

Min syster har fått förståelse för detta också, då nu när alla tavlor och affischer är nedtagna... I min tid i detta rum så har jag varit lite besatt med att fixa tavlor och sådant för att få färg på rummet... (ser ut som ett fängelse annars!) och nu har min syster också förstått det xD Vad glad hon blir nu när hon kommer att ta över rummet efter mig! haha!

Sekaii-ichi Hatsukoi ep24

Det sista avsnittet... (om det nu inte kommer en 3:dje season) var riktigt kawaii!!! och jag satt naaaaw... i stort sätt hela avsnittet... men det kändes helt klart inte slut ännu så hoppas på nästa season!

Och av all iver så började läsa mangan... och ja... kunde inte sluta läsa tills det tog slut...

Mangan har kommit längre än i anime så lite kul att läsa^^ Men... den är ju inte heller klar! Så... jag vill ha slutet!!

Jag vill se när Onodera till slut berättar sina känslor för Takano-san!! Han har nu till slut kunnat ertjänna att han är in love... nu återstår det bara att berätta det också!

Takano-san vet dessutom redan om Onoderas känslor för honom, men han måste ju berätta innan det kan bli riktigt love love mellan dem<333333


Det första jag tänkte på när jag vaknade imorse var Onodera & Takano-san /)(>o<)(\

Tiden... snart är den inne

Idag så har jag varit en stud hemma hos mormor som bjöd på riktigt god julbord! Mums!

När jag sedan kom hem så fick jag alltså ett sådant rus och bara sprang upp på vinden och fixade mig två banankartonger och började smått att packa ner mina saker (>.<)

Men med endast två banankartonger så kommer jag inte långt... har kanske 33% av bokhyllan och 50% av skrivbordet kvar.. men så har jag ju även hela garderoben kvar!

Varför måste jag ha så mycket saker??!

När jag flyttar så kommer jag bara ha bilens utrymme och bagarge... vi kan inte hyra släp eftersom vi inte har något att fästa den i, och vi kan inte hyra buss för att det finns inte i närheten...

Det som jag har fått för order att göra är att ta lite åt gången, som till exempel när jag pendlar, så tycker de att jag kan ta med mig lite då... men vad fan! jag kommer inte ha råd att pendla så mycket längre!

Hahaha... Jaop, det här är jag i min flytta-hemifrån-kris xD

Going to miss my family very much!

förra helgen :P

haha okej, vet att jag är drygt en vecka sen med det här men bättre sent än aldrig!

Som jag sagt tidigare så var jag och besökte lollo-chan förra helgen och samtidigt fick jag även chans att träffa mina underbara råttor som jag ska ta över från henne.

De är sju stycken sammanlagt och supersööööta!!här är 3 av dem, den svart/vita dumboråttan heter Jones :3
... tyvärr så ser jag inte vem de andra råttorna är... (men jag har allas namn på papper xD)ännu bättre bild kanske, här syns alla utom en! :P
den bruna i mitten heter Lusifer, den lite mörkare gråa heter Turbo och jag tror att det är Kevin som sitter närmast kameran.. men inte säker :S Så är det ju Jones igen längst in i buren!

Honom känner jag igen! Detta är prince! kawaii!!<3 Den enda som jag fick vara med och döpa :)Kan knappt vänta innan jag får dem!!<33


Jag har ju som sagt, haft två råttor tidigare... och det är just så att om man har haft råttor förr så kommer man alltid vilja ha dem resten av livet! Jag vet... men det är liksom så det är, har man haft det en gång så kan man inte leva utan dem<3

Råttor är speciella!

en dag kvar...<3

Så har jag precis kommit hem från en snabb tripp till skillingaryd :)

Betalade första hyran på banken nämligen^^ Flyttar näst, nästa helg!! Och sen så tog vi lite fika på konditoriet, mums!

Nu ska jag börja plugga igen... (tar aldrig slut!)
Uppgiften ska nämligen in idag, så har inget val att sitta dagen innan julafton och göra den färdig :(

Men så senare ikväll så åker jag och min familj ner till vår farbror och deras familj för att ha lite tidigt julfirande!! <3

メリークリスマス! - god jul!


4:de advent!

Nu är Julgranen uppe!Bara några dagar kvar till julafton nu...! Kan knappt vänta!

Helg!!

Har precis skickat in min uppgift till skolan... Ganska nöjd ;)

Dessutom så fick jag veta mitt resultat på min sista uppgift från förra kursen idag, och jag blev godkänd!! Det är ett mirakel! Så gött... så nu kan jag helt konsentrera mig på den nuvarande kursen... som snart slutar den med :S

Imon så tar jag bussen ner till Anderstorp och stannar där hos Lollo-chan till söndag^^ Ska så mysa med alla hennes husdjur! Kan ni gissa hur många hon har?
2 hundar
någon katt
18 råttor
hehe! och jag kommer att ärva några av råttorna när jag flyttar!! Ser så fram emot att få träffa dem lite över helgen nu xDHaaaaappy life!!!

Kya...!

Jag fick precis veta att min favoritmanga Kyou Koi Hajimemasu kommer på film! och då inte i anime utan live-action!

Love!!<3Emi Takei kommer att spela Tsubaki (tjejen)
och Tori Matsuzaka kommer att spela min älskling Kyouta<33 (killen!)

Så såååå kawaiiii de är tillsammans!! De perfekta skådespelarna!!

.
.
.
.
.
.
.

Fast inspelningen börjar inte i Japan förän Januari.... och beräknar att den ska ha premiär någongång under 2012 (förmodligen slutet!)

Och eftersom jag inte kan japanska flytande så dröjer det ännu längre innan jag kommer att få se den... men.. ändå! Det kommer en film!!

Happy! (X__X)

trötta hjärna...

Hej!

Idag sitter jag i en lägenhet i växjö och pluggar till mitt seminarium imorgon :)

Lägenheten är inte min, utan den till hör en av mina klasskompisar ;) Sara (^_^)
Kommer att spendera natten här och kunna sova två timmar längre för att slippa tåget så tidigt på morgonen :PI helgen så ska jag kanske träffa Lollo igen. Hon har flyttat till en egen lägenhet hon också och bor i Anderstorp tillsammans med sin kille, Alex :P

Så det blir alltså lite pendling där med...

Ikea-resa

Okej hemma igen från ikea...! Det var riktigt roligt faktiskt! Dock så måste jag säga att mammas man, Martin, stannade hemma trots allt med en orolig mage...!

Gjorde av med nästan 2000 :- .... vilket kanske är mindre kul men det var ju bara på nyttiga saker så det gör nog inget^^Så här ser mitt rum ut nu.... och det är ändå inte allt! kommer mer när vi åker till ikea igen i mellandagarna haha!

Efteråt gick vi även in på A6 där jag hittade två julklappar! Vilket betyder att jag nu endast har en julklapp kvar och det är mormors... funderar på att köpa trisslotter till henne :S

Men så väntar jag ju såklart även på tre julklappar som jag beställt genom ebay... tänk om de inte kommer innan julen?!?! Det måste dem!! Men lite orolig är man ju alltid ;)

3 veckor kvar!

Jaop! Det är tre veckor kvar innan jag flyttar så har planerat med familjen en sväng till Ikea imon för att handla upp sådana saker man behöver i ett hem, dessutom så ska jag granska lite möbler, men inte köpa... jag beställer dem genom internet och får dem direkt hemskickade till lägenheten... :S

Och tydligen så ska alla med till ikea! Alltså... Mamma, hennes man, Erika, Anders och JAG!

Det blir alltså är full bil... Hur ska detta gå?

Vi har inte heller den största bilen heller...

Ska bli kul att se faktiskt! Se hur lång tid det tar innan vi går i krig med varandra där mitt i affärerna eller kanske ute på parkeringen ;) Bor du i Jönköping så kan du ju passa på att besöka ikea, det lär bli kul xD haha! Skojar bara med er!

God Jul!!<3


Äventyr for me :D

Resten av veckan kommer jag att spendera hemma hos Jossan :)

Jag åker ned med tåget idag eftermiddag :) kul kul kul!!

Imon så ska jag ännu en gång ha en fältstudie... det är sista fältstudien innan jag går ut på den riktiga praktikperioden för fem veckor >__<
Den här gången ska jag observera en samspelssituation, det ska nog bli kul <3


Det finns vissa dagar...

Usch! Jag hade en redovisning idag...

Det var på ett grupparbete så jag var inte ensam... men jag tyckte väl att jag kunde ha hamnat med andra personer!

De i min grupp var ganska så oseriösa och tänkte mer på hur läraren skulle tänka och tycka istället för att själva förstå att det skulle bli bra.... Så lyssnade de inte på mig heller... och i den skriftliga del, som jag fick "äran" att revidera... ja, det dög tydligen inte!

Fan! Dem hade kritik till vad jag än sa!

Okej.. jag har inget emot dem egentligen.. men att jobba med dem vill jag nog inte göra igen, inte i en sådan här stor uppgift i alla fall...

Tål verklingen inte när man sitter en hel dag och reviderar en text och sedan säger att den är fel! Fast jag säger gång på gång att den är rätt.. men nej... ingen lyssnar.. och ändrar självklart tillbaka till hur mobbad texten såg ut tidigare!! Aaaah! jag blir så galen!

haha! Okej sorry.. kanske inte ska gå ut för mycket med detta på bloggen, men att skriva ned sina tankar hjälper och heler väldigt många frustraktioner!

Tack Tack! ^^

RSS 2.0