Välkommen till samhället!

Idag var en energirik dag!

Mormor flyttade ner från Nynäshamn till oss smålänningar :) Så har spenderat den mesta av min tid i hennes nya lägenhet och packat upp kartonger, ordnat med möblerna... Dessutom var mammas morbror och hans två söner med och hjälpte till med flytten! GRYMT länge sedan som man stötte ihop med dem!

Tillbaka till lägenheten... asså, jag blev avundsjuk! Så fort jag klev in i lägenheten insåg jag direkt att den är precis likadan som den studentlägenhet som jag och Jin-sama funderar på att flytta till om vi får plugga i Växjö..! Fatta att jag bara blev mer och mer deppig där inne då det är min mormors lägenhet och inte min! Kändes faktiskt lite som att jag befann mig i Växjö... Suck..

Nåja, det var kul att träffa släckten igen ju och kul att de bestämde sig för att sova över hos oss så att vi får ännu mer tid med dem! Hihi kul!

Senare kanske det kommer lite bilder <3 men nu måste jag tillbaka till släcktträffen ;D

Mata ne!

SYO-dag!

Okej... Skolan hade ordnat en syo-dag till idag då vi åkte iväg till Jönköping för att lyssa till föredrag om olika högskolor/universitet/folkhögskolor...

Vissa av dem var ganska intressanta, som till exempel Linnéuniveritetet i växjö. Kommer nog söka dit - Jag och Jin-sama har redan kollat upp lägenheter och ska sätta oss i kö till någon!

Det är helt otroligt hur all barndom bara försvinner bort så snabbt!

Beställd!

Nu har jag äntligen vågat beställa tröjan som jag så desprat velat ha! Det är första gången som jag beställer från kina, håller tummen på att den blir bra!Välkommen till min nya blogg!

... Då har även jag skapat en blogg då. Det här är min första så kommer att se fram emot att få utforska bloggvärlden från en annan vinkel!

Mitt namn är Madeleine, men du gör det bäst i att kalla mig madde, eller kanske madde-chan! Jag är inne på mitt artonde år och pluggar barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet.
   Själv är jag otroligt intresserad av Japan och mangakulturen, sen så har jag dessutom publicerat en egen bok med titeln "Vårt förbannade öde" Dess historia kommer jag säkert att ta upp vid många olika tillfällen efter som jag är som fastlimmad till den. Jag skriver just nu på uppföljaren, men kommer nog bli tungen att revidera om första boken igen för att få dem att höra ihop lite bättre... Självklart finns det delar av Japan i berättelsen.
   Men jag tycker inte bara om att skriva, utan teckning är även ett intresse, då jag självklart oftast tecknar av karaktärerna ifrån min bok :P

Mer om det här kommer att komma med tiden, men från nu så får vi bara säga vi ses! Eller Mata ne! som det heter på japanska. <3


RSS 2.0