Nästa helg!

Nästa fredag ska jag på bröllop! Det är min mammas kusin som ska gifta sig, men jag själv har inget minne av henne... Men trotts detta så ser jag fram emot detta!

Det är ju inte så ofta som man går på bröllop!

Så har jag smått lyckats övertala mamma att hämta mig i Värnamo efter skolan, eftersom det tar en timme innan nästa tåg kommer och då är jag inte hemma fören 15.30... Mamma ville helst åka vid 12!!

Det är ju en bit till Stockholm...

Men jag vill inte missa skolan! Dessutom så har jag en uppgift till den dagen vilket skulle innebära att jag måste göra det senare i mindre grupp och med högre krav! Så skulle faktiskt vara beredd att skippa brölloppet för skolan... :S

Motto: Lär av misstagen!

Jahopp.. då tänkte jag ju vara smart och beställa de nya skolböckerna i god tid... men så är man ju så klumpig och tittar inte efter vart jag sätter ut hämtningen... så fick mitt sms igår och gick glatt för att hämta ut böckerna...

Inte fören jag kom hem utan böcker så insåg jag mitt misstag... så mina böcker finns uppe vid stockholm nu och väntar på att jag ska hämta ut dem!!Men min snälla mamma ringde företaget och fick det att lösas! Men nu kommer det att dröja ytterligare ca en vecka innan jag får böckerna... Kommer jag att klara första veckan utan böckerna? Jag har ju trots allt redan 3 andra som jag ska ha till nästa vecka...!

Betalat och klart!

Nu har jag äntligen köpt Yuuri-hekas halsband! kanske med den här detaljen så kommer fler att känna igen mig... inte så troligt men man ska ju tänka positivt! >.<Jag hade redovisning i skolan idag! Det var gruppuppgift... och ja.. som vanligt så hade jag den där oroande klumpen i magen, men när vi väl kommit igång med vårat rollspel så flöt redovisningen på hur bra som helst!

Dock måste jag fortfarande öva på att prata i en större grupp.. -.-

Det är inte billigt inte...!

Då har jag precis beställt ytterligare böcker till skolan... Detta är de sista från kursen... men jag kollade in nästa kurs och det var inte lite böcker då heller... dock inte lika många som 15 st... :P

Sååå... jaop.. 1000:- fattigare bara på en dag...

Kultcon:11 börjar närma sig också! Bara en månad kvar! (>____<)
Börjar tagga till det nu då!! XD

Biofilm och meeeer...

Var på bio idag tillsammans med Lollo! Hinner ju knappt träffa henne längre då vi båda har annat att göra...
Men de gånger som vi möts är alltid lika trevliga!

Som sagt så var vi på bio idag och såg den nya smurf-filmen! Tyckte den var riktigt bra och man satt och skrattade i många scener... men tycker även den onda trollkaren var lite fööör löjlig.. men filmen är ju riktad mot barn trots allt! ;)Där4efter tog vi nästa buss till A6-center då Lollo köpte sig en ny mobil >__<

Naruto 556

Nästa kapitel av Naruto Shippuden:

Heja Gaara!!
Du är starkare än honom!!


Iiiiiiiih...!

Hihi!

Jag har precis beställt en ny cosplay!!
Tänker inte avslöja än vilken karaktär eller serie jag valde! Det får bli en överaskning! o(>w<)o

Så var jag även tvungen till att beställa en ny peruk, eftersom de jag har inte går ihop med cosplayn... hehe!

Fan vad sköna hörlurar!!

Hm... Det är konstigt att man alltid kan komma in i skoluppgifterna just den dagen som den ska lämnas in... Varför inte tidigare?!?

Det blir väl att man gör att i sista minuten...p.s

Jag är så glad att jag köpte dessa hörlurar!! Älskar dem såååååå mycket!
och nu kan jag dessutom lyssna på musik på tåget!! Moohahaha nu är det slut med pendling utan musik!!

Hihi!


Shopping!!

Nu har jag varit inne på A6-center och shoppat lite med syrran!

Tänkte att jag skulle visa lite av vad jag handlade upp :PSkor till vintern!Skor till sommaren! (och till brölloppet, men det är inte säkert att jag kommer att gå pga skolarbete)Skor som jag ska använda mig av nu!

Jaop! Jag köpte 3 par skor... men jag slängde även ut 3 superslitna skor! ;PJag fastnade fullständigt för hörlurarna!! (Har på mig dem just nu!! >w< hehe...)Mina sådana små hörlurar gick ju alltid sönder! Så nu tänkte jag: Jag köper ett par ordentliga så kanske de håller!!

Heehee...

En härlig eftermiddag på Martini

Åt lite pizza tillsammans med lite saknade vänner som man inte sätt sedan studenten!Haha jag lovar! De såg mycket gladare ut när jag tagit ned kameran!

Ao no Exorcist ep 22

Då har jag sett ep 22 då... och vad faaaaan gör dem med min Rin och Yukio!!!Jag ska så mörda den där grandpa-gubben!!


Hur kommer detta sluta??
Rin blev offrad!
och nu... Han tvillingbror Yukio... har förvandlats till demon!!

Måste vänta till söndag eller måndag för att få veta det...! TT___TT

Torsdag 15/9-11

Idag pluggar jag allt jag orkar! Eller jag kommer dela upp tiderna lite då uppgiften ska vara inlämnad senast på sändag... :)

Sen kl 15 tar jag en skön paus och går och möter Usagi-san! Jag har inte sett henne på nästa 4 veckor nu! Så saknar henne otroligt mycket!

Vi ska äta pizza ihop på en restaurang här i min by!
Efter det då hon & co ska tillbaka till gymnasieskolan för disco så tar jag nog sällskap med dem bort till preem-macken som är i närheten för att hämta ut lite kurslitteratur igen! (Min andra beställning!)

När jag kommer hem ska jag väl fortsätta plugga.. om jag nu kommer in i det! (Jag har ganska svårt att konsentrera mig på arbetet...)


Besvikelse!

Igår fick jag plötsligt veta att Jin-sama skaffat sig en annan lägenhet än den som vi skulle dela till november!

Och vad händer med mig då??

Jo, jag blir självklart utan lägenhet!
Är det all vår vänskap betyder?? Du slänger bara iväg mig när det kommer något bättre som passar för dig...!
Bara du får det bra! Men du skiter i att jag istället blir utan lägenhet! Och du verkar inte ens bry dig...??

Nu kan jag inte ens konsentrera mig på min uppgift!
Skjysst!

Detta ska jag komma ihåg!

kämpar med självförtroendet uppe!!

Fick veta mitt resultat från min första examinationsuppgift jag hade i fredags....

Jag blev UNDERKÄND!!!!!

Vad fan ska jag göra nu då*?!

SVAR:

Helt enkelt så måste jag hållaa humöret upp och inte se det som världens undergång! Det var trots allt min första uppgift med betyg på universitet... så det kommer kanske gå bättre när jag väl kommit in i detta helt!
Dessutom så har jag en stort skrivarbete att skriva till slutet av den här veckan! Så jag har inte tid för deprition! Eftersom jag är bättre i skrift än muntlig så har jag intalat mig själv att verkligen visa för min lärare vad jag faktiskt kan gå för!

Önska mig lycka till!~~

o(^__^)o hihi~~

Så har man plötsligt färgat håret ännu en gång... o.O


Pedlar fram och tillbaka...

Kan man ha mer roligt på tåget efter att ha pendlat fram och tillbaka på ca 4 timmar varje dag i nu två veckor??

Bara till November... sen flyttar jag och kan säga adjö till dessa stunder!!

Host host!

Uuuuh... Mår bara skit av den här förkylningen!

Men tänker dra till skolan imon ändå... aldrig i livet att jag missar mitt första seminarie!


Egen serieblad!

Jag har gjort klart den!Det var jättelänge sedan som jag ritade ner en serie och jag har fast historie-idéen ganska länge så nu när jag hade den här känslan av att rita och teckna hur mycket som helst!

Så jag började med en teckning som tog runt 2 dygn att göra! Hihi... jag blev lite sur, för jagg ritade lite andra saker före serien och jag blev klar så snabbt! Så nu gjorde jag något som skulle ta lite längre tid!Men den här gången så har jag dessutom anstängt mig till 100%
Jag studerade flera av mina mangaböcker om hur de ritade fartsträck (har aldrig kunnat göra dem snygga!)
Så den här gången blev jag ganska nöjd med mig själv som lyckades med fartsträcken, eftersom dem betyder så mycket för att bilderna ska bli mer rörliga ;-)

*STOLT*

Första uppgiften..!

Jag försöker komma igång med min seminarieuppgift som ska vara klat till på måndag... men efter att ha varit ledig hela sommaren så kan man väl säga att det är lite kämpigt... Hehe...

Helt plötsligt vill man göra så mycket annat som man inte hållt på med på hur länge som helst! Men jag får inte skuta upp arbetet längre! Annars kommer jag att istället stressa med att få det klart imon och det vill jag inte...!

Jag var på biblioteket igår och letade efter kurlitteratur men blev bara förbannade när jag insåg att dem bara hade en av de jag behöver!! Inte snällt med tanke på att jag behöver dem till uppgiften! Får försöka göra mitt bästa ändå...

Köpte 4 st av min kurslitteratur igår på adlibris... och tillsammans gick dem på 900:-!!!! (Tur att jag tog ut lite extra från min fond tidigare!!!)

Det är 15 böcker totalt som jag behöver... och det är bara till den här kursen :S Men gissar att vissa av böckerna kommer dyka upp i andra kurser också!Nästa avsnitt av Ao no Exorcist kommer ut snart också!! Längtar!!

Otanyoubu omedeto!! ~~ I efterskott

Jag glömde berätta!!

Att i tisdags (30/8) så fyllde jag 19 år!!

Jag hade massa kul med tjejgänget och fick riktigt fina presenter!! Arigatou~~!!

Ännu ett problem...

Jag tror jag håller på att bli sjuk!

Har sjukt ont i halsen och knapt någon energi alls... Uuuhh...
(Jag brukar nästan aldrig vara sjuk... men när jag väl blir sjuk är det de få gånger som jag absolut inte alls vill vara sjuk!!)Men som tur är så finns ju Anime att pigga upp mig igen! Hihi!..

Relaxing...

Ni anar inte hur skönt det är med sovmorgon denna morgon! Jag var helt slut efter skolstarten!

Kunna börja morgonen utan stress framför tv.n samtidigt som man såg på filmen: When in Rome
Det är en bra film! ;-)

ses senare!

RSS 2.0