Dessa människor...

Förlåt för detta inlägg, men måste skriva känslorna någonstans!


Fan vad jag hatar mina så kallade vänner i klassen! Visst vi har inte den godaste relationen! Men jag är sån! Det tar ett tag för mig att kunna öppna mig och skratta med riktigt skratt!!

Jag har väl vetat om att ni inte tycker om mig. Men jag har inte gjort något fel!! Kanske är jag bara lite väl tyst ibland, men ni tar inte heller instiativ att prata med mig! Det är alltid jag!

Men om ni så gärna önskar bli av med mig, så kan ni väl säga det istället för att jag följer efter er och får en tro i att ni tycker om mig! Men nej!

.
.
.
Idag blev jag riktigt sårad av er... Som om ni verkligen slängde den där dissen rakt i ansiktet på mig!
Fan vad jag hatar er!

Men ni ska få som ni vill, från och med i morgon kommer jag att börja umgås med de andra i klassen! Men tänk hur enkelt det hade blivit om ni inte sagt något! istället för att slänga det i ansiktet på mig! Då hade ni inte behövt ha mig efter er!

Självklart så skulle jag även bli sårad om ni sa rent ut att ni inte vill ha med mig, men då skulle jag också bett om en förklaring, för jag har liksom inte gjort något mot er!

Det här gör ondare...Nu ska jag gå hem, sätta på min musik och totalt ignorera att ni finns!  (musiken får mig alltid på gott humör >.<)


hehe...<3

Nu sitter jag och ifrågasätter mig själv om jag ska skriva på forumet eller inte... Jag skriver rollplayforum med Jin-sama... och hon har en del onda planer inom forumet... så grublar över vad jag kan skriva för att inte göra det ännu värre...! Haha!

För övrigt så är jag sjukt trött idag... hade Rörelse och dramalektioner idag (vilket jag annars tycker är sjuktroligt... men inte idag på något vis... :P)

Dessutom så har jag kommit fram till att det är inte internet som är problemet hemma... utan det är själva datorn!!

Så nu går jag runt och funderar på att köpa en nya dator... suck! Det är inte ens gammal!! (men datorn fungerade bra innan jag instrallerade det trådlösa så vet inte om jag skulle våga instrallera det på den nya datorn isåfall!!>__<)

Skola!

Nu är praktiken slut och jag måste åter börja vänja mig in med läxor och andra skolarbeten... suck!
Kommer att sakna alla barnen och personalen så enormt mycket!! :'-(

Min nya kurs som jag läser nu heter: Estetsika läroprocesser

och syftet med den är helt enkelt att jag ska lära mig olika övningar, så som i bild, drama, musik och rörelse, och kunna använda detta i min väg att utmana och lära barnen :)

På bara två dagar så har jag fått chans att dansa i musik och målat en massa!! Dessutom så har jag även fått leka med lera (\(>o<)/)

Nästa cosplay....

Kommer nästa cosplay att bli Maria Kurenai från Vampire Knight?


Det blir den första kvinliga cosplay isåfall... Men vet inte, jag har fått ett intresse över karaktären men själva serien... när jag såg animen för ett tag sedan... så började jag hata den.. eller jag hatar Yuki!!

Men jag har ändå en stark känsla av att det kommer att bli hon... :)

Hon är ju trotts allt Yukis fiende så... mooohahahha...!

Brev...^^

Jaop.. det är inte bara jag som tyckte det var jobbigt med flytten... faktsikt så tror jag att min lillebror tog det hela ännu värre än vad jag gjorde... så jag har bestämt mig för att skicka iväg lite brev lite då och då till honom, som en rolig grej liksom + något extra att hålla kontakten på!


Här är det första brevet som jag ska ge honom! La det på brevlådan igår så hoppas han får det imon >.<
(Bilden: Vi är lite av stora Zelda-fan! haha väldigt stora!)


Jag ritade av bilden.. tycker att den blev ganska lik, men misslyckades med svärdet och benet blev på tok för lång!!! haha!

Jag färglade teckningen med mina promaker-pennor, första gången jag använder dem så kritisera mig inte :P
Var lite fundersam först men tror jag förstå det basiska med pennorna, som hur man får till mörkare och ljusare skuggor :)

Min lägenhet...!<3

Då har jag levt i Växjö i en månad nu och jag måste berätta att mitt humör har ständigt varierat från bra till dåligt... men det är väl så det blir när man flyttar ifrån alla man känner... men det är klart, nu känns det bättre och har vant mig in i alla nya saker...

Dock så är jag riktigt sur på internet fortfarande! Nu sitter jag i skolan, provade internet här med men det gick fortfarande lika segt... så nu lånar jag skolans internet, men det är segt deet med!! Kan det vara själva datorn som är problemet? :(

Här kommer lite bilder på lägenheten!


Bilder från Grand Sammarkand!!!

Jaop! Mitt internet är fortfarande lika segt! Grymt irriterande! Men här kommer till slut bilderna... bara en vecka för sent! XD


Senri strålar sig i sin glans med lite egofotografier!! >___<


Och demonkungen Yuuri-heka solar sig självklart i glansen av sin berömmelse!! Haha! XD


Vi hittade en glassbar och aldrig att vi kunde gå där ifrån utan att beställa något!! Jag, som är lakristokig valde glas


Grand sammarkand :)

Jag och Jin-sama bestämde oss för att kolla in Grand Sammarkand, som är ett populärt shoppingcenter i Växjö! (dock, så vet jag inte vad folket tycker är så kul med det??) Efter att ha varit där så har vi insett att A6 Center i Jönsköping är mycket roligare! (Större och fler affärmöjligheter...)

Men vi höll ändå humöret uppe med våra crossplays!! Jag var då Shibuya Yuuri den här gången och Jin-sama var Senri<333

MEN NU SÅ ÄR MITT BREDBAND SÅ JÄVLA SJUKT SÅ KAN INTE LÄGGA UPP BILDER...!! Helt plötsligt i lördags så bestämde sig mitt mobila bredband att inte samarbeta...! Så kommer typ inte in på något för att det bara laddar...

Pga detta så pallar jag inte vara ute på nätet så mycket och har därför något att skylla på varför jag inte är så social på bloggen :-/

RSS 2.0