Cosplaykväll!!!

Ni minns kanske att jag och Jin-sama nyligen hade en cosplaykväll på Växjö Universitetet då vi sprang runt och roade oss??

Tja... nu när jag skaffat bilderna från Jin-sama och internet, så tyckte jag att det var dags att dela med sig av den dagen :) haha XD

Först så vill jag visa er en ful video... Den är väl inte så mycket proffetionell kan man säga XD men det var kul ändå!



Så kommer lite bilder!



Jag var Naruto!! XP



Och Jin-sama var den söta, läskiga Suginto!!! ;D

























Scaaaaary....!





Naruto ger igen!!



Och till sist så blev det lite SasuNaru.... mooohahaha!!

Och detta var det... nästa uppdrag ska bli en shoppingdag med cosplay i stan!! eller kanske på Grand Sammarkand? tror att det kan bli roligare där... Eller vad säger du Jin-sama?? :)

Arina Tanemura :)

Nu har det ytterligare gått en vecka sedan jag sist la in ett inlägg... men det är ju trotts allt inte enkelt när jag inte haft internet... Nu är jag hemma hos mamma igen och hälsar på över helgen, sedan på söndag så bär det av mot Växjö igen!

Just nu har jag praktik, från och med måndag så inleder jag min 3 vecka av 5. och det går såklart strålande där :) alla är så hemskt trevliga och barnen är ännu härligare dem<3 Jag praktiserar på en förskola i det lilla lilla samhället Rottne, som finns norr om Växjö :)

För 2 veckor sedan beställde jag lite böcker genom bokus.com och blev överlycklig när jag hittade dem i min brevlåda i torsdags kväll :D Trodde inte att de skulle hinna komma innnan helgen men det gjorde dem^^

Böckerna var:

I ljuset av din skugga som är den fjärde boken av Mer än ögat ser (av: Melissa Marr) Älskar den bokserien<3 om de dolda alverna som lever runt oss... och detta med sommarkung och vinterdrottning... kyaaa!!!



Källa: sfbok.se
Devlin vill skydda Ani väl medveten om att misslyckas han, kommer han istället att bli den som avslutar hennes liv.
Men Ani tänker inte låta sig skyddas medan andra kämpar för hennes liv. Hon är modig nog att försvara sig själv och har förmågan att förändra Devlins planer - och hans liv. De dras oåterkalleligt till varandra, trots att hon har all anledning att frukta honom och han henne. Och medan de kommer varandra allt närmare överskuggas hela Alvriket av ett ännu större hot. Kan de rädda sin värld utan att förlora varandra?

Sedan så köpte jag även de 5 första böckerna av mangaserien Sakura Hime skriven & ritad av Arina Tanemura!!! Jag älskar hennes böcker! Och har i bokhyllan nu 6 olika serier från henne :) Man kan väl kort sagt säga att jag samlar lite smått på hennes verk.



Källa: sfbok.se
Sagolik prinsessmanga av välkända tecknaren Arina Tanemura, om Sakura som blivit bortlovad mot sin vilja och flyr från hovet, bara för att inse att hennes öde har något helt annat i åtanke för henne!
Sakura är barnbarn till en demondräpande månprinsessa, och har aldrig tillåtits titta på fullmånen utan förklaring. En dag gör hon det, och ser en demon anfalla henne...

En helg i göteborg!

Då har man tagit tåget och hälsa på min gamle far i Göteborg som fyller 52 år idag! Grattis pappa!!
Det är första gången som vi firar den för honom så det blir nog jättekul!
Jag hade tänkt mig en lugn dag men, pappa ville åka in till stan då jag och Erika skulle få shoppa.. haha!
Först så hittade jag ett par skor! (pappa betalade dem! :P)
och sedan så köpte jag en flasa flux (så att tandläkaren blir nöjd!) och ett par termobyxor!!!
Och så kunde ja förtåss inte hålla mig undan s-f-bokhandeln! haha! Hittade en manga som jag läste för jättelänge sedan på mangafox och köpte de 3 första böckerna på en gång!!
Serien heter Ai Ore! Love me! och är väldigt rolig då könsrollerna svackar, killen ser ut som en söt tjej, medan tjejen ser ut som den coolaste prinsen XD Massa drama och humoristisk romantik :))

lördagskväll med Jin-sama!

Jaop! då är veckan snart slut, så varför inte springa runt och cosplaya på skolan en kall lördagseftermiddag??

Hithills så har vi tagit massa foton och massa massa videos på Naruto-sama... (mig!!)
Undrar vad som händer här näst?!?!


Jin-sama cosplayar Suginto från Rosen Maiden!


Här har ni mig!! haha!

Det sköna livet<3

Nu har jag bott i min lägenhet i 5 dagar och har haft fullt upp hela tiden! Jag har inget internet i lägenheten än men hoppas på att få den nästa vecka... FÖR SAKNAR INTERNET SOM FAAAAAN!!!! (lånar skolans bredband just nu!)

måndag:

Hade skola: redovisning av en portfolio från 10-16.30 som jag berättat om tidigare^^
Senare gick jag hem till Jin-sama sim bjöd på god mat<3 Men kort efter så var Jin-sama tvungen att cykla tillbaka till skolan och plugga, så jag åkte hem :P
Bara en kort tid efter så får jag sms av Jin-sama och det slutar med att hon kommer och sover över! Woho!

tisdag:

Jag är ledig och började smått att packa upp mina saker, Jin-sama gick tidigt eftersom hon hade skola idag med! När hon kom tillbaka för att hämta sina saker så bjöd jag henne samtidigt på mat^^ första gången jag lagade mat i köket och det blev så här:
Brandlarmet gick igång på grund av rök från ugnen... hade kycklingen i för länge så den blev torr... kokade riset för länge xD Jag är ingen mästerkock! haha!

Onsdag:

Så ringde min telefon runt halv tre-tiden och jag fick springa ut och ta emot min möbelleverans! Många kartonger!!
Jag börjar direkt att sätta på benen till sängen och hinner till det tredje benet innan Jin-sama ringer på dörrklockan! Sedan så satt vi där till halv sju och monterade ihop alla sju möbler (>o<) Glömde halft bort att äta.. men så var Jin-sama så snäll och lagade mat till mig igen hihi! <3

Torsdag:

Jag gick till centrum en sväng :D
Hittade clas olssons och köpte lite nödvändigheter till lägenheten ;) Sedan så var jag ju självklart tvungen att gå in till bokhandeln och köpa en bok (>.<) "hehe"
Jag kom hem runt halv fyra och då ringer Anders, min lillebror och gråter om att han saknar mig! Tycker så synd om honom! ville bara åka hem och krama honom!!!

Fredag:

Idag så ja... jag klev upp från sängen och tog en dusch... sedan gick jag till skolan bibliotek och här sitter jag nu! (^.^) Ska försöka att bli klar med en skrivuppsatts till idag och sedan se om jag ska hälsa på Jin-sama en stund :)

Helgen:

I helgen så kommer Mamma och Erika och hälsar på! Det ska bli kul att se dem igen!! :D Synd bara att Anders inte kunde följa med eftersom han ska på kalas :(

6½ timmar bortkastade!

Idag så hade jag min redovisning av professionsportfolio som tog hela 6½ timmar för alla att utföra...

Har ni någonsin försökt att hålla konsentrationen och lyssna i de timmarna??

Och ännu roligare blir det väl när jag berättar att det var jag som var sist!! Jag var så himla trött och torr i halsen så det gick ju som det gick... dessutom så var hela klassen + läraren riktigt nära på att somna! Det gäller även mig!



Men när det äntligen tog slut så rusade jag hem till Jin-sama och blev bjuden på god spagetti & köttfärssås >.< mums! Så ska vara snäll och diska åt henne nu och sedan åka hem kanske?? :)

lär nog krypa ner i luftmaddrassen med en datorn... orkar inget mer xD

Sover på en luftmadrass just nu eftersom jag inte har några möbler xD men ikea ringde och väckte mig 07.47 i morse och berättade en god nyhet att jag får mina möbler på onsdag mellan kl. 13-17 yaaay...!

Så är Jin-sama även ledig då så hon sa att hon kunde vara med :D

 


Växjö:

Nu bor jag i växjö^^ Hunnit tillbringa första natten i lägenheten!

Ruskigt kallt asså! hade hoppats på en varm och skön lägenhet men... tyvärr... får se om jag kan göra något åt den saken... hm!

igår så tog jag och Jin-sama en sväng till city gross för att handla på oss lite smått och gott som mat, toarullar och.. ja sånna saker... och summan var uppe i 500:- !! hur fan kan det vara så dyrt?? jaja this is life....


Nu är det finaly dags!

Imon så flyttar jag till min alderlles egna lägenhet i växjö! Banzai!!

Men helt ärligt så kännar jag inte längre något inför flytten... eller jo, det gör jag ju!

Men det känns lite som att familjen gör flytten till en större grej än vad jag känner att den är xD Det är bara så att... ja hur ska jag förklara det... dem är så snälla!!!! haha xD

En liten sen nyhet :P

Okej... nu ska ni få veta vad som jag hittade på igår :D

Runt halvtvåtiden blev jag upphämtad av Lisa-chan och Jin-sama som sedan körde oss till bowlingarenan i Jönköping!

Där inne så mötte vi även upp Usagi-san och Andreas och så började hela turneringen i två timmar stäck!

Resultat:
1a. Usagi-san
2a. Lisa-chan (tror jag)
3a. Andreas (tror jag)
4a. Jin-sama (tror jag)
5a. JAG (detta vet jag i alla fall!!)

Som alltid så kommer jag sist^^

Tvillingar??!?!?

Nu har jag väl sätt till det 4:de avsnittet på animeserien Sacred Seven och kan inte sluta tänka på likheten mellan en karaktär!!



Och ännu mer komiskt blir det efter att veta att båda är butlar i sina serier...

Inköpt!

Nu har jag köpt upp för närmare 7289:- och känner att det var dem välförtjänade!
Jag använde mig av Ikeas online-shop och fick preminärt leveransdatum på onsdag nästa vecka :) (flyttar på lördag) Vilket betyder att jag kommer att få bo utan möbler i några dager :)

Det jag köpte var:


En ny säng!
Eller... madrassbotten + en bäddmadrass som jag ska ha över :)
Tidigare besök på ikea så köpte jag ett par björkben till sängen :)



En BILLY-bokylla :)
Kommer att få pengar tillbaka för den av mamma, då de lovat att betala för den :P

+ en byrå med 4 lådor :D


En skön 2-sits soffa!! (>.<)
+ ett soffbord Wweeeeeeee!!!^^


Och till sist en liten hylla till badrummet :D

Detta kommer att bli så bra!! XD (hoppas jag...)


.
.
.
.
.
.
..
.
Försöker bara föreställa mig det hela då alla möbler ska monteras ihop...! X3

Nu börjar det!! (sjat, sjat, sjat...)

Imorgon tar jag och drar ner till växjö, med sällskapen: Mamma och lillebror!
För nu ska jag nämligen hämta nyckeln!! Woohoo!!
Och med hjälp av bilen så passar vi på att ta med oss lite packning på en gång ;)
Ha en bra dag! ^^

2012 :)

Detta gjorde jag på nyårsafton:
Vakna och åt två julskinkemackor!!
Sedan så satt jag endast tillsammans med min lillebror och myste framför mitt älskade TV-spel The legend of Zelda: Tilight princess :3
För övrigt så var det absolut snålt om smällare hemma hos oss! Var knäpptyst efter bara en halvtimme... längre kunde de väl hålla på??

RSS 2.0