ny manga!!!<3

Yeah! jag och min imouto-san (lillsyrra) har åkt till pappa under helgen!! Han bor i Göteborg och eftersom man träffar honom kanske tre helger om året eller mer??

och självklart kan jag inte missa att gå runt i science fiction bokhandeln när jag väl är i Göteborg;) både min pappa och syrra hatar affären av någon anledning men lät mig gå en halv timme innan de började tjata på mig!! Hehe :P

idag köpte jag dessa:Hehe jag är väldigt glad just nu>.<

resten av kvällen blir att ta det lugnt till en film kanske och äta massa god tacos:-D

för detta är ju sista kvällen med pappa för denna gång... imon åker jag och imouto-san hem till mamma igen för att fira nyår;)

Älskar dig pappa!!<333

ses!^^

God Jul!!!

God Jul allihopa!!
 
 

Road to Ninja!!!

 
 
Okej.. jag hittade denna video nyss och kände att jag bara var tvungen att lägga ut den!! 
Den är baserad på deras Minatos och Kushinas historia tillsammans, hur de träffas och slutligen offrar sig själva för Naruto... Uh... Det är så sorgligt!! Men jag älskar sorgliga berättelser för att jag känner sådana starka känslor! Jag älskar det!! :P
 
Jag verkligen älskar MinatoXKushina!! 
 
Därför längtar jag jättemycket på Naruto Shippuden nästa film: Road to Ninja!! Jag vet inte så mycket om den men vad jag tolkar från trailerna så hamnar Naruto och Sakura i en motsatt dimenssion där alla karaktärer är sina motsatser! Till exempel:
 
Sasuke: Tjejsjusare...
Hinata: Agressiv!
Neji: Fegis XD
Shino: Livrädd för insäkter
 
haha ser så fram emot att se den!!
 
Dessutom så lever Minato och Kushina!! Kyaaaa...!!! Och Naruto.. som får träffa dem och allt... Kyaa...!!
Men jag läste någonstans att i filmen kommer Narutos födelse att återberättas, men nu är Naruto där i striden mot Tobi!! Så frågan är... Kan Naruto rädda dem och förändra historien?? (Vet dock inte om jag tycker att den ska förändras XD blir liksom lite epic...) Men ändå skulle jag tycka om filmen!! om man inte kopplar den till serien kanske^^ Kya....!!
 
 
I japan har den dock redan släpps... men den kommer inte ut att för mig att få tag i fören i april eller något... Så jag väntar förväntansfullt!!
 
 
 
 
Och sen finns det en black naruto?!!? o.O
 
 
OMG!! Vill inte vänta mer!!

haaaa....>.<

Då har jag åkt hem till familjen!! Känner redan julstämmingen och gu vad jag längtar nu!!
Resan hit var väl lite besvärlig men ser positivt på den även om resan tog 1 ½ timme längre än beräkant!! men jag blev inte alls sur!!! Men måste erkänna att det var lite segt i bussen, men det var rätt go stämning ändå^^ Hade ju råttorna vid sidan om mig så kanske var det också :P
 
Det här blev ju också första gången som råttorna fick följa med mig hem till vaggeryd!! Min lillebror blev verkligen förälskad i dem och glad över att jag ska låta dem få bo i hans rum nu under jul ;)
 
Nä nu har jag väl inte så mycket mer att skriva än att jag önkar er alla god jul! hoppas ni firar den med glada miner och tillsammans med dem ni bryr er om :) För det betyder mycket!!
 
Passar även på att dela med mig av lite YOHIO<333
 
 
 

...

måste få berätta vad som hände hos mig för några dagar sedan...!!

det var en helt vanlig söndagskväll och jag släpper ut råttorna på golvet så de ska få springa av sig lite energi som jag gör varje dag...

men så tänkte jag... Tissla (vita), dig tar jag och gosar lite med tillsammans i soffan :) och antagligen börjar jag dör dagdrömma och glömmer bort att dörren till buren är vid öppen och snubblar därför över den och faller famlänges på golvet... som tur var fanns det inga råttor där när jag ramlade men tissla som jag hade i handen... tappade jag!! dock tappade jag henne i 10-15 cm höjd så hon klarade sig..(puh!!) men där blev jag liksom sittande en stund med en uppskrapad fot och livrädda råttor... :( gomennasai!!!

jag kikar under soffan där Tissla rusat under när hon ramlat från min hand.. och där sitter både hon och Tilia (mörkbruna) och ser nervöst på mig... poor little rats<33

jag bestämmer mig att låta dem vara där en stund för att lugna ner dem... så börjar jag titta efter ish (fläckiga)... men jag hittar henne inte!!

jag börjar lyssna och leta lite noggrannare men jag hittar henne fortfarande!! då sätter jag ner tissla och tilia i buren igen och börjar leta på allvar!!

efter en timme har jag fortfarande inte hittat henne... och jag har bara en liten etta på 26kvm som lägenhet så det är inte många ställen att leta på!!

desperat sms:ar jag jin-sama och Rin om råd men efter 4 timmar har jag fortfarande inte hittat henne men går oroligt och lägger mig, för skulle ju börja en ny kurs i skolan dagen efter... men inte för att jag fick mycket sömn den natten ändå!!

på morgonen granskar jag alla ställen där jag lagt ut mat och ostbitar på lite olika ställen.. men allt var kvar... ledsamt gör jag frukost och sätter mig i soffan...

då hör jag till slut något svagt rafsande bakom kuddarna på soffand ryggstöd!! jag lyfter kuddarna och där ligger ish!! helt överlycklig tar jag upp henne! hon gör inget motstond och är verkligen jättetött... när jag släpper in henne i buren igen blir hon dock överkycklig och rusar in i det lilla huset och somnar ganska snabbt:)) de andra råttorna blev också glada av att återse henne:)

hon låg i det huset hela dagen sen... men morgonen därpå är hon åter uppe är pigg och glad :)

det är väl ganska bra smeknamn hon har fått trots allt;-) lilla ninja<33

nu kommer lite bilder som lovat:)


inte så många bilder på ish, men det beror på att hon är en ninja som inte vill vara stilla;-)


ny kurs!!;)

hej alla!!

jag har precis laddat ner blogg.se app till mobilen och tänkte testa den med detta inlägg;-)

i övrigt så har jag lunchrast i skolan nu;-) började en ny kurs som heter Förskolebarns läsande och skrivande, vilket verkar bli en ganska så intressant kurs nu i jul!

jag har ju liksom inte ens jullov!!-_-

ska på första föreläsningen nu om en stund!!:)<333

bye!!

Råttor!!!!

Hehe jag har skaffat mig nya Råttor som sällskap nu^^
 
Har tyvärr inte möjlighet att lägga ut bilder på dem nu men det kommer senare :) om en vecka kanske... xD eller mer...
 
Men kan i alla fall säga lite om dem!<3 Det är 3 honor som alla har olika personligheter och utseenden!!
 
Tissla: Den äldsta (ca 2 år) är vit och supergo! Hon är den lugna av sig och stannar helst inne i buren där det är tryggt ;) Hehe.
 
Tilia: Svart med vit mage :) Hon är den mest nyfikna och älskar att kela^^ Hon följer efter mig var jag går och klättrar upp för jeansen för att komma upp till axlarn för att mysa :)
 
Ish: Är den yngsta och dotter till Tilia :) Hon är vit/brun/grå fläckig... och har fått smeknamnet ninja XD En riktig sprallig typ som vägrar stå stilla och klättar på allt!! (Gardiner, upphängda termobyxor...) Men hon är lite skygg för mig fortfarande så.. ja... hon bokstavligen flyr från mig!! :P NÄ inte så farligt kanske...

Karshamn<3

Heeej!!
 
Just nu är jag och Jin-sama och hälsar på hemma hos Rin i Karlshamn!! :D Vi har haft en helt fantastisk rolig helg ihop!! (Dock ska vi hem nu om någon timme...)
 
I igår gjorde vi en cosplayvideo ihop som ligger ute på vår gemensamma blogg: undergoundcosplay.blogg.se
Men tänkte jag kan lägga ut den här med för skojs skull :P
 
Jul med naruto!!
 

RSS 2.0