3 dagar kvar!!

OMG! UppCon:11 är verkligen den här helgen som kommer nu!! Måste göra en packlista!

Så leker jag lite med ett schema så jag och Jin-sama ska veta vad som händer för aktiviteter på konventet, samt när det finns plats för mat :S

Nu har jag beställt bussbiljetten så behöver inte oroa mig för det något mera, men så fyllde jag även mobilen med pengar (fick lite mer än vad jag hade hoppas på XD)


Ny vecka!~~

Då är det ny vecka. Alla är på jobbet medan jag är ledig och kunnat sova läääänge! Skönt! Eftersom det är först idag som jag äntligen känner mig pigg igen efter balen ;)

Den här gången började jag veckan med en stor bit vattenmelon till frukost >w< Supersmaskigt! Så lyssnar jag på Lady Gaga också :P




Chi, is that you???


Morsdag!

Har precis kommit hem från mormor efter en liten stund tillsammans. Blivit bjudna på middag som var supergod ^^ men nu är jag bara sååå rastlös samt trött... känner mig även lite deppig eftersom skolan är slut nu... eller vi har inga fler lektioner innan studenten om två veckor nu... Vet fan inte vad jag ska göra?!

En sak som jag vill göra är att fortsätta öva på min ocarina men inte så kul att göra det när familjen är hemma och klagar på oljudet... så tar lite fördel till att de jobbar när jag är ledig :P

Så har jag även kommit igång med min musikvideo som jag pratade om tidigare... jag har börjat med planeringen för varje bild, ska sketsa lite på papper och sedan teckna ner dem på datorn :D
Visst låter det kul?? Har det här som en sommarlovs plan >_<

46 dagar kvar!

Harry Potter och dödslirikerna del 2! Jag längtar!

Såg precis del 1 med min mamma, vilket lädde till att jag bara längtar ännu mer till premiären! Ska gå i 3D med Jin-sama och Lisa! A_a



Man undrar ju ifall man kommer att få se den här trion tillsammans en gång till i framtiden, kanske i en annan film?


En go kväll!

Godmorgon alla goa människor!

Som jag berättade i mitt förra inlägg så hade jag skolbal igår och var hemma 01.30 i morse. Kvällen var allmänt trevlig, ja det var roligt alltså! :P

Men ska väl säga att det var en kväll som jag är inte van vid (jag är inte den som går på fester) men det var roligt. Fick lite mer gemenskap med övriga i klassen dessutom och dansade mycket... så drack jag ju även mer än jag någonsin har gjort tidigare (rummet började bara snurra! och äm... är fortfarande lite ostadig på fötterna.)

Även om jag inte hade den absolut bästa klänningen så kunde jag roa mig massor trots allt!

Bilder kommer senare för har inte orkat föra över dem till datorn än >_<


Bal!

Idag är det alltså bal så jag kommer inte vara hemma på ett ex antal dagar. Nu ska jag gå och sminka mig innan det är dags att gå iväg till Jin-sama (hon och hennes mamma ska hjälpa mig med frisyren.)

I övrigt så hoppas jag att ni har lite trevligt som jag kommer att ha!

Oj oj oj oj...! Snart händer det!

Nu är det bara eeeen vecka kvar innan jag och Jin-sama drar till Uppsala för att uppleva Skandinaviens största mangakonvent UppCon:11! Det är dessutom vårt första konvent någonsin (räknar inte med BibbCon så jättemycket)



Har sett fram emot det här ögonblicket sedan februari då jag köpte biljetten! Tror att det kommer att bli suveränt! Och trots att bussresan dit är 5 timmar och 30 minuter så gör det inget för mig! För det är UppCon vi pratar om här! Jag undrar även hur vandrarhemmet kommer att se ut... inte för att jag tror jag kommer att spendera så mycket tid där men jag är ju ändå nyfiken ;)


Vocaloid! Kaito & Gakupo!~~








Och sedan kan jag ju dela en gruppbild på de populäraste Vocaloid:are >w<




Planer!

Jag och Jin-sama har precis tagit oss hem från mangaklubben :) och på vägen hem så fick vi lite nya cosplay-ideer! Nämligen från Vocaloid! Har börjat att tycka om karaktärerna ganska mycket nu så varför inte cosplaya som en?



Första förslaget är:

Kamui Gakupo:





Kaito:



Och...



Rin & Len:


Inför balen

Färgar Håret nu! :)


Yes!

Nu har jag äntligen fått chans att se Naruto shippuden movie 4! Älskar Movies!!



Haha kolla mini-kakashi! Supersöt!
Naruto och hans pappa (kommer inte ihåg hans namn nu... :S) är ett perfekt team tillsamans! Varför måste han vara död??!


. . .



. . .


. . .


Och i juli kommer movie 5!

Den kommer att handla om att Naruto hamnar i fängelse för mord! o.O


Kort dag... -.-

Skola vid 8.15
Fika med klassgruppen
Gjorde klart arbetet
Hemma igen vid 9.40

Det märks ju att det här är sista veckan innan slutbetyden... XD


Naruto shippuden movie 3

Haha sååå bra den var!!

Kakashi-sensei <3

Slutet var fan bäst då det var lite yaoi-missförstånd mellan Kakashi och Naruto! haha sååååå kul!
.
.
.
.
Ååååh... jag önskar att man var ledig imon...
.
.
.
.
.
FÖR JAG VILL SE MOVIE 4 NU PÅ EN GÅNG!!!!
Den filmen handlar om Naruto (självklart) som åker tillbaka i tiden på något lustigt sätt och då får han träffa sina föräldrar från innan de dog! Jag är ju alltid så känslomässig vid sånt...! >_<
Men jag får väl se till att vänta till imon ändå, annars kommer jag nog inte orka kliva upp till 6.30 imon... -.- och med tanke på att jag var uppe lite för länge igår också...

Nu är Klockan 00.47


Filmtipet!

Igår kväll så såg jag filmen: "I am number four" och tycket att den var SUVERÄN! Innan jag kollade på den så hade jag dessa fördomar om en idiot-film men den var precis så som jag vill att filmer ska vara! Älskar handligen! Allt!



Men det bästa av allt var att handligen påminde mig så mycket om min älskade bok-serie om "De fem utvalda"
Nästa bok... nästa bok... jag vill ha nästa bok nu!


Crazy!

I'm just crazy right now!


3:or snart händer det!

För ett bra tag sedan så satte någon upp en stor skyllt på några ställen i skolan där det står "3:or snart händer det!" och nu börjar ju faktiskt närma sig med väldig fart! Bara imogon så går vi över till nästa vecka.. och på fredag så sätt slutbetyg + skolbalen!

Och på onsdag så hålls terminens sista mangaklubbs träff. Det känns lite sorgligt eftersom jag kanske aldrig kommer få träffa dem igen då jag flyttar för att plugga vidare på universitet.


ep 07

Okej nu har jag sett sjunde avsnittet av Sekai-ichi Hatsukoi och blev som vanligt sur när det tog slut...!

Nästa avsnitt handlar det om det tredje paret och är lite nyfiken på vad som kommer att hända, dock så har Jin-sama läst mangan och redan berättat en del så ja... vi får väl se hur det går?

ep 08 = nästa lördag!!!

Hoppas att det har ett bra slut eftersom helgen efter det så kommer jag vara i uppsala från torsdag till söndag! Vilket innebär att jag måste vänta ännu längre på det avsnittet! Hm... men ändå.. kommer nog ha rätt så kul ändå eftersom då är det UppCon! Mooohahaha!

Barnboken är hääääääär...!

Äntligen har jag fått hem barnboken som vi gjorde till projektarbetet!

Tycker att de blev superbra och tjockare än vad jag hade föreställt mig, så bättre! Jag är så glad just nu! Trodde verkligen inte att de skulle hinna komma innan studenten för att det har varit ett sådant problem med dem tidigare! Men nu!

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!



6 st som ska delas ut till:

1. Skolan!
2. Mig
3. Jin-sama
4. Gammal praktikplats (förskola)
5. Gammal praktikplats (grundskola)
6. Lisa? (annars Jönköpings bibliotek!)



Fram- och baksida >w<



Visst är de fina??? <3



Vill du ha en egen?

Den finns att köpa här:
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=49215


Förskolans dag!

Vårat aragement med ett antal förskolor idag blev mycket lyckad! Det var superkul och många älskade mina änglavingar som jag bar på ryggen (hade ju min cosplay som jag tidigare visat på bild (blå peruk)
Och som vanligt när något kul händer i skolan så är pressen där och ska fota och ställa frågor.. så vi blev med i skillingaryds tidning! Jag var med på endast ett foto och då gömmer jag mig bakom massa ballonger men vad gör det? Dagen var ju rolig och jag fick mycket beröm!



Det var ungeför 500 barn där idag!



Ser ni mig?
Jag står längst till höger med den stora, vita hatten! Sa ju tidigare att jag höll ballongerna över mig så att jag inte syntes (var ej medveten om det när fotot togs -.-)
Och längst till vänster står söta Usagi som hjälper till med ballongutdelningen. Jin-sama står bakom mig men jag tycker nog jag ser lite av hennes rosa peruk ;)



Förstaårseleverna tvingades sitta kvar till 19.00 igår och blåsa alla ballonger XD
Efter showen var det dock många ballonger kvar men de krossades...! Poor ballons...
Men det var jävligt många ballonger! Ni ser ju att de inte bara fyllde förådet utan även toaletten + duschen!
(högen börjar på golvet!)
Några av oss tyckte det var kul att simma runt bland dem i pausen... (t ex min syster)


Imorgon...:

Så ska jag cosplaya för första gången i skolan^^ Kommer att bli superkul tror jag :) och ser fram emot det väldigt mycket!

Jag ska cosplaya den berömda, halvhjärtade, ängeln, Oishi Tezuka! (Om ni fortfarande inte vet vem han är så tycker jag synd om er...) Men jag kommer få köra utan polisongerna eftersom de inte kommit ännu... :S



Det är ju nämligen förskoledagen imorgon och hela Barn- och fritidsprogrammet har anordnat ett litet underhåll till dem. Det kommer totalt 500 barn så kommer att få fullt upp under ansiktsmålningen...!

Hoppas det inte regnar imon... >__<

Mobilen <3

Idag fick jag hem mobilen <3 och jag älskar den såååå mycket!

Den är så mycket anolunda ifrån min förra som var urgammal och kan göra så mycket mer nu!

~Love Love Love~


Happy!

Av någon anledning så känner jag mig jätteglad just nu!


Förberedelserna börjar...!

Som ni alla vet så kommer UppCon allt närmare och nu är det endast tre veckor kvar. Därför har jag börjat fundera på packningen bland annat och dessutom vad mer jag behöver tänka på...

Boendet på vandrahemmet  är i alla fall klart (Jin-sama betalade åt oss båda tidigare idag) Men självklar så har jag betalat min del av det. Så ska jag snart beställa bussbiljetten (vilket Jin-sama redan gjort) men jag tänkte vänta lite till...

Aaah...! Jag tror det kommer att bli så awsome!

Ny mobil beställd!

Under tiden som jag väntar på Jin-samas kontonummer så att jag kan överföra pengar till boendet på UppCon till henne så beställde jag den här nya mobilen. Ville egentligen ha den vita men eftersom den här kostar 509:- mindre så valde jag hellre den!
Ska smycka ut den så att den blir supersöt!


HTC Wildfire:


Oishi-peruk del 2

Nu har jag beställt Oishi-perukens polisonger! Vi får väl se när den dyker upp i brevlådan ;)


En skön dag...

Nu har jag precis kommit hem från Värnamo där jag återigen stod som model, men den här gången var Jin-sama och Usagi-san med i mitt sällskap. Vi hade inte råd med fotona så kan tyvärr inte visa upp några av dem... (550:-/st)

Eftersom jag sov över hemma hos Chatrin så mötte vi båda två Jin-sama på tåget sen när vi väl skulle sticka.

Resten av dagen...

Okej... Resten av dagen så kommer jag att tillbringa hemma hos Chatrin där jag gissar att vi kommer att se eurovisioncontest och sedan sover jag över. Lisa kommer också att göra oss sällskap så troligtvis kommer vi alla tre sova tillsammans i Chatrins föräldrars säng för att få plats (hennes föräldrar är inte hemma!)

Men innan jag åker ska jag fira Erika med tårta och presenter! Väntar bara på att hon och hennes kille ska komma hem så vi kan börja med tårtan... Tåget går snart! Klockan tickar...!

Vi ses!

Peruk hemma!

Nu har jag fått min Oishi-peruk!



Nu saknas bara hans polisoner! (eller vad jag ska kalla dem) men kommer att beställa dem så fort som möjligt!


Usagi-san cosplayar!

Hihi jag fick Usagi-san att cosplaya och läsa yaoi! Usagi-san är ju ingen manganörd och har i princip bara läst två manga serier i sitt liv men ändå tyckte om att yaoin verkade intressanta och funderade på att läsa dem om de inte hade varit på engelska! Hon förstod äntligen hur mycket hon har missat! Synd att hon inte vill ge dem än chans även att de är på engelska...

Här är lite bildbevis:









Älskar min Yaoi samling!



Ni missar väl inte tröjan som Usagi-san bär? Just det! Det är Naruto! Har själv ritat den för några år sedan :)



Yaoi: Only The Ring Finger Knows!


Hemma från BibbCon!

Det var inte riktigt vad jag hade trott att det skulle vara... det var inte så jättemånga som cosplayade för den delen heller men jag tycker att dagen var trevlig ändå!

Fick massa kramar och så vill någon fota mig ^^

När hela gänget (i princip halva mangaklubbsgruppen) satt inne på mcdonalds och käkade så var det en liten flicka som sa: "Titta en liten kissekatt" åt mig. Det var hur gulligt som helst!



På tåget på väg till BibbCon >__<
Första gången jag cosplayar utanför huset^^ Familjen tyckte av någon anledning synd om mig :P men själv tyckte jag att det var hur kul som helst! Dräckten stärkte dessutom mitt självförtroende!



Vi gick och käkade på Mcdonalds sa jag ju tidigare <3 Vi fyllde hela det vita bordet X___x Tyvärr så fick jag inte med alla på bild :(



London-mannen Mathew var där och höll mig sällskap då Jin-sama inte kunde! Längtar till UppCon!



Jag ritade lite manga självklart! Den här för Jin-sama (ett litet hälsning från mig)
Teckningen föreställer mig själv som Kaeru-hime.


BibbCon

Snart ska jag iväg till tåget för att bege mig iväg till BibbCon!

Mitt allra första manga konvent!

Detta konvent hålls av mangaklubben i biblioteket och pågår endast en dag <3


Därefter så ska jag fira min lilla systers födelsedag (som egentligen är imorgon) men mamma jobbar då så firandet blir idag... Såå det betyder att jag måste gå tidigare ifrån BibbCon...

Jin-sama kommer däremot lite senare än jag och kanske stöter vi på varandra eller går förbi varandra när jag ska hem medan hon ska dit :P


ingen ro!

Fan vad trött jag börjar bli på detta nu!

Imorgon är dagen då vi ska ha vår premiär på estetprofilens uppvisning med 50-60-70-tal och allt är fortfarande inte klart... Blir galen!

Så säger dem att vi inte ska gå igenom hela showen från början till slut fören imorgon förmiddag (föreställningen börjar 13.00) och då får jag inte ens vara med eftersom jag måste gå på ett nationellt prov... de kunde inte ha valt provdagen till nästa vecka eller något?

Är hemma men ändå så kan jag inte slapna av...

Till minne av Shiko <3


R.I.P Shiko

Okej jag har väl hållt händelsen tillreäckligt länge nu för att kunna berätta att mina råtta Shiko avled idag. Han var lite äldre än 1 år och avled pågrund av en sjukdom.

Allt detta hände när jag var i skolan... Under lunchen ringde Martin och berättade vad som hänt och jag tog självklart cykeln hem dirket. Nu är han begravd, har lagt bucketter med vitsippor och någon annan blå blomma runt hans sten. Fan jag har aldrig känt mig så ledsen som idag! Kunde bara vara i min lillebrors rum eftersom alla andra hade något litet minne av Shiko.. Men efter ett tag hade jag lugnat ner mig och tog mig ut från rummet... Jag insåg att jag inte vill glömma eller gömma mig för de minnena, jag vill minnas de allihop!

Shiko jag saknar dig så mycket!



I fotot är Shiko precis nyinflyttad hem till mig <3


Och sen en slutbild på Shikos grav...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Vila ifrid <3


I torsdags:

Ni kommer väl ihåg förra torsdagen då jag berättade om hur kul det varit i skolan då det blev lite bonna-cosplay bland annat...?

Jo, för nu kommer en video som blev av den dagen! Den började helt enkelt att jag och Jin-sama stod och pratade lite och helt plötsligt blev det en hel historia bakom videon!

Handling:
En doktor (jag) träffar på på en bonde (Jin-sama) och säger att bonden är sjuk och ska därför ta med honom till dårhuset, där hans nya boende skulle bli. Men Bonden har ju en hel gård, häst och en fru som han måste ta hand om så han kan ju omöjligt lämna gården! Men under tiden som doktorn försöker att hålla kvar bonden i dårhuset så rövar doktorn bondens ägedom och allt som bonden förklarat att det varit bondens.

Vår kamrakvinna (Usagi-san) kunde knappt hålla sig för skratt och det kunde dessvärre inte någon av oss andra heller XD

Part 1:



Vi blev ganska förvånade när vi fick applåder, eftersom vi hade absolut ingen aning om att resten av klassen satt och lyssnade till vårt stoj... XD Men vi blev ju så glada att vi fortsatte med vår berättelse >w<

Part 2:


Skulle plugga... men

Jaop.... Skulle ju göra klart sista frågan på en skoluppgift så att man inte behöver tänka på den något mera men så ser jag ju på min hand då jag började skriva på tangenterna... och då fick jag bara idén att leka med den... Så ja, lätt distraherad, det är jag :P

Som tur är så lyckades jag ju göra klart skoluppgiften efteråt :P


Nu mina damer och herrar! Gör er redo för min hands strålande konsert!


skolan på en lördag

Kl. 15.00 ska jag och Jin-sama samlas i skolan.... Men nej, det är inga lektioner idag, men vi har anmällt oss till "ungdom salongen" som är en utställning av elevers kreaktiva verk.

Jag ställde ut maskerna som gjordes till mitt projektarbete, men kommer nog inte få ett stipendium för dem... hehe men det är intressant att se alla de andra verken. t ex så är det en släckting till Jin-sama som även ställt ut sina verk och jag säger bara! OMG vad duktig han är!

Kommer ni ihåg maskerna?


Kawaii

En söt lite filur som jag teckande ner för några dagar sedan <3

Jag vet, inte riktigt klar med skuggningen.. skulle behöva ett skuggnyans till... men orkade inte just då så kanske blir någon annan dag att jag lägger till det. X__X



Kommentera gärna vad ni tycker om den <3


Ny blogg!

Har ni sätt den nya bloggen??

http://oishitezuka.blogg.se


Utmattad ;D

Har percis kommit hem ifrån det nationella engelska provet som jag snackade lite om igårkväll :)

Ganska nöjd med mitt engassemang.. men ansträngde mig väl inte fullt ut antar jag... Själva temat (generationer) som vi hade var supertråkigt... tyckte de kunde ha valt ett lite roligare tema så att jag la ner mer energi på arbetet... Nåja, nu är första delen avklarad i alla fall så ska väl snart gå och käka lite lunch (om det finns något hemma :S)

Cosplaymood i skolan!

Haha... Det blev lite halvt cosplay med skolans maskeradkläder idag >w<

Fick mig bara att längta ännu mer till UppCon!! Bara en månad kvar nu! Taggar!




Usagi-san <3
(Har ingen aning om vad jag ska kalla hennes cosplay... :S)


Jin-sama <3
(Det var tänkt att var en bonnapojke, men hon liknade Emil i lönnebärja till 100%)








Ledsen för de suddiga bilderna, men ja... vi kunde ju inte stå still >0<




Jag och Jin-sama blev som galna sedan när Usagi-san fick tag i videokameran XD

Så det blev en ganska roande brerättelse då hästen (lilla gubben, ska ha den till en sketch på uppvisningen av estetprofilen nästa vecka) var inblandad ^^


NP-prov i engelska

Såååå....


Imorgon kommer årets första nationella prov (och jag älskar ju verkligen prov... absolut inte!) Men jag tänker positivt (försöker... -__-) eftersom det är bara två prov för mig, medan andra har fler, eftersom de går fler grundämnen än jag... (Pluggar endast engelska B numera...)

Och torsdag nästa vecka så är det andra provet... sen är det över... bara att tänka positivt... tänk... tänk.. hm.... TÄNK POSITIVT!

~~Suck~~

Vårt sanna öde

Har ni hört rubriken förut? Om inte.... se till att memorera den!

Det är nämligen titeln till den andra delen av min bok serie med Sai & Oishi. Jo.. det var ett ganska bra tag sedan jag senast skrev på den, men nu har jag faktiskt skrivit lite till och börjar komma in på nya idéer och tankar så detta är positivt... ^__^

Detta är det senaste stycket jag skrivit nyss:

”Men jag minns då inte att du var så här mager!” Chi lägger armarna i kors och ger Sai en dödande blick. ”Sai Sui! Vad har jag sagt om att alltid äta regelbundet?! Nu är det du som följer med mig till köket!” Sai har inget att säga emot. Han är hungrig så det skulle väl inte skada, dessutom så är det lönlöst att försöka vinna en kommunikation med Chi.



Orkade inte målade skuggor som ni kanske ser... men ritade slarvigt enda från början.
(Vingarna ser platta ut!)
Jaja, detta är den senaste bilden på Oishi-sama som jag tecknat fram med min ritplatta.


Plugg på ledig dag

Nu sitter jag här igen... hemma och pluggar...

Men idag har jag lilla Usagi-san som sällskap <3 Och viii pluuuggar ju jättemycket :P

Ledig

Sååå gött!

Har passat på att städa huset nu när jag var ledig och resten är på jobbet och skolan, eftersom idag fyller min kära mor 48 år <3 LOVE

Så har jag även lyckats komma på vad det var som var fel med min e-mail... jag är så korkad ibland --__--

Hm.... just nu sitter jag och försöker bli klar med min skoluppgift om kommunikation samtidigt som jag lyssnar till TVXQ <3 Hahaha Vilken fiiiin dag^^

Föresten! Gissa vad! Igårkväll så snöade det igen! I Maj?! Jag säger bara det... vi har konstigt väder..

Oishi-Peruk

Okej... Ibland när man drabbas av panik så vet man inte riktigt vad man gör förens efteråt...

Jag har beställt en peruk till min Oishi Tezuka cosplay, för 85 kr, med en e-mail som jag inte kommer åt... Man undrar ju lite hur det här kommer att funka.. Har betalat den nu...




Och nu kanske nu undrar... Vem är Oishi Tezuka?

Jo, han är en karaktär som jag själv har kommit på för ungefär 3 år sedan. Den här karaktären har jag skrivit en bok på (håller på med uppföljaren) men så har den också blivit en kär vän till mig.
Jag har tecknat honom några gånger och lagt ut här på bloggen förut så namnet kanske känns bekant? (Ska jag kanske göra en egen blogg åt Oishi? (Så kan Jin-sama göra en åt Sai? <3) Ska fan göra det!!









Jin-sama, vad tycker du? Ska vi skapa en blogg till Sai och Oishi? o.O


Nä nu får jag damp!

Jag skapar en ny e-mail bara för att min andra har spärrats... men nu när jag har gjort det, jättebra! Så då skapar jag ett nytt konto på ebay för att kunna köpa min Oishi-peruk >___< Men när jag ska få mitt mail för att aktivera emailen på hemsidan så dyker det aldrig upp! Men ebay säger nu att det e-mailen är upptagen, men kan inte logga in med den...


Och sedan lägger internet av!!


Och sen när jag får tillbaka det så kan jag inte längre logga in på hotmailen...! Jag skriker snart!!
Så ska jag försöka med att skapa ett nytt konto igen och hoppas på att det går bättre?


P.s så fick jag även veta av Jin-sama att barnboken som vi väntat på så länge inte ens har tagits emot av förlaget, så den är inte ens tryckt än!

Och seden failar jag och Erika på att baka kärleksmums...

Hahaahaa Allt blev bara negativt när jag kom hem från skolan idag! Fast TVXQ är fortfarande bäst! Håller mitt humör uppe ^^

Sorry...

Ledsen att jag inte har varit så aktiv den här helgen, jag har haft lite att göra, eller jag har inte varit hemma och fått egen tid den här helgen. Men tänker ta igen det nu ;)

Lördag:

Då var hela mina familj iväg i Värnamo och tog familjefoton med en riktigt modelfotograf. Det var lite sura blickar och klagomål innan vi kom in, men när vi väl stod bakom kameran blev alla så glada att det faktist blev jättelyckat! :) Efteråt åkte Erika med sin pojkvän igen, medan vi åkte iväg och käkade lite mat, jag åt en bakad potatis med kyklingröra >w< Mums!!!

Det blev totalt 81 foton och här är några av dem:



Inser inte förens efter detta att jag faktiskt är jävligt lik min mamma! <3



Söndag:

Spenderade jag hela dagen hemma hos Jin-sama tillsammans med London-mannen Matthew. Det var riktigt kul men sorgligt att Matthew var tvungen att sticka hem så tidigt, men vi får väl träffas en annan dag helt enkelt.. ^^


RSS 2.0